Нова съвременна визия на вашия сайт

redesign site

Ако вашият сайт има нужда от освежаване, ако съществува от доста време и в него вече нещо не ви харесва, ако има нужда от поправка или пък сте установили, че търсачките не го откриват лесно, може би той има спешна нужда от рестарт и подновяване или т. нар. РЕДИЗАЙН.

Редизайнът на съществуващ сайт е процес при който в сайта се нанасят промени по външният му вид или това е промяна на самия дизайн на уеб сайта. Дизайнът не засяга съдържанието. Всеизвестно е, че посетителите възприемат един сайт първоначално чисто визуално, а впоследствие и информативно. Запомнете: Правилното конструиране и добрата визия винаги кара посетителите да се задържат в сайта, а после и с удоволствие да се завърнат.

Понятието добър уеб дизайн на сайт обаче не е постоянна величина във времето. С годините и представата за визията на сайтовете се променя. Това което днес се харесва на посетителите, съвсем не означава че ще се харесва и след 2 или 3 години. Така се появява и нуждата от осъвременяване на сайта или нужда от редизайн. Услугата редизайн на уеб сайт ще внесе съвременни елементи, които да освежат неговата визия и същевременно подобрят посещаемостта на сайта.

Реконструкция на сайт е преструктуриране (преподреждане) на самия уеб сайт. В реконструкцията се правят промени на организацията на съдържанието, добавяне на админ система за поддържане на сайта, промяна на навигацията (менюто) или промяна на функционалността на дадени бутони или форми.

За да бъде ефективен вашият уеб сайт с течение на времето, се налага да бъдат реконструирани дадени елементи и те да бъдат съобразени с развиващите се тенденции в интернет. Интернет е бързо развиваща се технология, която налага развитие и на съществуващите сайтове. Реконструкция на сайт се налага и при нужда от извличане на нови ползи и бизнес възможности при функционалността на един съществуващ уеб сайт.

responsiveДруг вид обновяване на сайта с промяна в дизайна е т. нар. адаптивен (респонсив) дизайн, на англ. responsive design. Един сайт може да изглежда перфектно на компютър или лаптоп, но на таблет или мобилен телефон да изглежда като "счупен" - разместени елементи, сбити текстове, наблъскани заглавия, бутони и т.н. При използване на адаптивен дизайн, сайтът ще изглежда добре на всички видове устройства – като започнем от настолен компютър до мобилен телефон. Самата технология на изработка на адаптивен дизайн автоматично преоразмерява сайта в зависимост от устройството.

Сайтът се адаптира сам според монитора или дисплея, като автоматично разпознава резолюцията. Използването на адаптивен уеб сайт дава възможност за най-комфортно възприятие от потребителя, без значение от  какво  устройство визуализира самия сайт. Конструкцията на сайта се преоразмерява автоматично като се разместват основните блокове със съдържание, така че да се побират на един екран за по ясна видимост и четимост. 

Фирма ГЕОДЕЯ ще инспектира сайта ви изцяло безплатно и ще ви предложи оптимален вариант, който с минимални средства да ви помогне да изберете най - подходящия нов и съвременен изглед.
 
По дрехите посрещат, а по ума изпращат. Затова - посрещнете посетителите на сайта си със свежа визия и приветливо послание, а те ще ви възнаградят с добра оценка и скорошно завръщане.

Цена за редизайн на вашия сайт: Mоже да бъде определена едва след като се запознаем с вашия съществуващ сайт и индивидуалните ви изисквания за нова визия. Във всички случаи след обновяването на сайта ние ще ви предоставим 1 годишна гаранционна поддръжка, за която не се изисква допълнително заплащане. 

За конкретна детайлна оферта, моля изпратете запитване с подробно описание на вашите изисквания. Ще ви отговорим в най-кратък срок.

Акценти 2021

Основни приложения, към които през 2021 г. приоритетно са насочени нашите ресурси - програмни продукти и уеб сайтове с богата и адаптивна функционалност, създадени да задоволят и най-специалните изисквания на потребителите. Повече информация може да намерите в съответните раздели в сайта.

е-РЕПУБЛИК ПРО

Информационна система за управление на обществени поръчки и договори - прозрачност и ефективност, максимални резултати.

ПРОФИЛ НА КУПУВАЧА

Специализирано уеб приложение за публикуване на обществени поръчки и сключени договори от възложители по ЗОП.

МУЛТИ МАРКЕТ

Универсална система за управление на бизнеса - доставки, оферти, фактуриране, справки и анализи за дейността.

УНИ КОМФОРТ

Управление на недвижими имоти - продажби, под наем, съответствие между търсене и предлагане, информация за пазара.